Wel of niet hem vragen voor hulp en een bakkie

Net nu ik alleen thuis ben, ouders gisteren vertrokken, stroomstoring. Raak een beetje een paniek. Kijk net naar buiten. Open snel de voordeur. ‘Ehhh, Piet, hij ziet mijn radeloze blik, er is iets met de stroom’.
Hij volgt mij naar binnen. Meteen richting de meterkast. ‘Zie het al’. Zet de hoofdschakelaar ‘om’. ‘Check eens iets wat stroom trekt’. Loop naar de keuken. Druk de knop vd waterkoker naar beneden. ‘Olga, sta weer in de gang, de waterkoker is defect’. Piet zet de schakelaar weer in de juiste stand. ‘Die niet meer gebruiken’. “Ohh echt, sla spontaan mijn armen om hem heen, heel erg bedankt, wist mij geen raad’.
‘Olga, als er wat is, je weet mij te vinden’. ‘Geef je mijn mobiele nummer, wel zo handig’. Bedank Piet. Wat rook hij lekker toen ik hem even een bedankje gaf. En volgens mij is hij best gespierd, voelde dat echt wel.

Had de klusjes thuis wel af. Lekker bikini aan. Wijntje al koud gezet. In de jacuzzi. Moet ineens aan Piet denken. Is wel wat ouder, al langere tijd de buurman van verderop, blijf aan hem denken.
Ik weet dat hij geen relatie heeft. Had zijn nummer al in mijn mobiel gezet. Och, waarom niet, nodig hem uit. Geen idee of hij wel eens aan wil komen.
Maak een filmpje. Niet te gek, maar wel dat hij mij in bikini ziet, ben ondeugend, haha.
Tekst er bij. ‘Hoi Piet, mocht je het leuk vinden, je bent welkom’. ‘Garagedeur is open, kijk maar, groetjes Olga’.
Is al een tijdje verstreken. Geen reactie. Kan ook niet zien of hij mijn berichtje heeft gelezen. Geen interesse. Was te proberen. Schenk nog eens bij.

Hoor ik de deur vd garage dicht gaan? ‘Hoi, Piet kijkt om de hoek, kon niet eerder komen, lief dat je mij uitnodigt’. Krijg het plots warm, kriebels, ohh jeee’.
‘Als jij een biertje wil, staat daar in de koelkast, ik nodig je uit om lekker in de jacuzzi te komen’. Kijk hoe hij zijn shirt uit trekt. Korte broek. Wauw. Zie meteen dat hij fors geschapen moet zijn.
Stapt er bij in. ‘Nou Piet, tik mijn glas tegen zijn flesje, en nog heel erg bedankt voor jou hulp’.
Hij is echt een aardige vent. In lange tijd niet zoveel over mijzelf verteld. Hij geeft mij een bepaalde rust. Fijn eens mijn hart te luchten. Zie hem af en toe heen en weer schuiven. ‘Wat is er, zie je steeds heen en weer gaan’. ‘Nou, zijn hand onder water, zit nu een beetje strak’.
‘Piet, ik zie toch niks, mag je gerust uit doen hoor’. ‘Hè hè, gooit zijn onderboek op de stoel, beter’. Moet lachen. ‘Nou, maak mijn topje los, broekje ook uit, dan ik ook maar alles uit, hihi’. Gooi mijn bikini ook op de stoel. ‘Olga, zit net met mijn borsten boven het water, die zijn echt prachtig, meen ik, geen bijbedoelingen hoor, je bent een mooie jonge vrouw’. Krijg er een kleur van, wat een lief compliment. ‘Dank je, lief’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *