Wendy

e was wakker en overdacht de gebeurtenissen die toe hadden geleid dat ze nu naast de beste vriend van haar vader in bed lag. Het dekbed had ze tot aan haar kin opgetrokken. Ze voelde een stijfheid tussen haar dijen. Ze had zich laten gaan toen hij haar dijen kuste en likte. Daarna had hij een condoom om zijn harde penis gerold en was bij haar naar binnen gegleden. Het was zo lekker. Hij was niet haar eerste minnaar, maar veel ervaring had ze nog niet. Toen durfde ze niet naar zijn penis te kijken, uit schaamte niet. Nu was ze nieuwsgierig naar het ding. Alleen, hij mocht niet wakker worden.

Ze rolde op haar zij en bekeek hem. Hun eerste ontmoeting was een week na haar geboorte. Haar grote bruine ogen hadden hem betoverd. Hij bleef in de ban van haar ogen. Tot ze was opgegroeid tot de jonge dame die ze nu was geworden. Ze kwam terug in het heden. Oh ja, zijn penis. Ze keek goed naar hem. Hij sliep. Zijn ademhaling ging gelijkmatig. Ze schoof dichter naar hem toe. Heel voorzichtig trok ze het dekbed van hem af. Tot zijn penis bloot kwam te liggen. Het lag slap tegen een been aan. Nieuwsgierig kwam ze dichterbij. Ze steunde op haar armen en bestudeerde zijn penis. Geen haar, niet groot. Dat ze daar opgewonden van was geworden. Nog steeds voelde ze zijn harde, diepe stoten in haar. Toen was het een imposante, grote en harde penis geweest. Ze voelde dat ze weer langzaam nat begon te worden, tussen haar dijen. Geil worden, zo noemde haar vriendjes dat. Ze begon zwaarder te ademen. Zou ze de penis aanraken. Ze gluurde omhoog. Hij sliep nog. Ze verzamelde moed. Voorzichtig bewoog ze een vinger over zijn penis. Zijn lichaam schokte even. Hij bleef doorslapen. Zijn pik kwam met kleine schokjes omhoog. Een vriendin van haar had eens verteld hoe zij haar toenmalige vriendje oraal had bevredigd. Gepijpt, noemde ze het. Haar kutje begon te kriebelen. Ze moest even voelen aan haar kutje. Ze was nat en warm. Oh ja, ze was geil en wilde zijn pik kussen. Omdat zijn pik niet meer door haar gestreeld werd, begon hij weer slap te worden. Hij bewoon onrustig in zijn slaap. Opnieuw liet ze een vinger over zijn schacht glijden. Op nieuw richt zijn pik zich op. Zijn pik raakte bijna haar mond. Ze hoefde alleen maar haar tong uit te steken en ze kon hem proeven. Haar lijf tintelde van de opwinding. Ze was geil. Dapper stak ze haar tong uit. Likte over de eikel en proefde hem. Lekker! Ze pakte zijn lul nu stevig vast en bewoog haar hand op en neer. Ze hoorde hem zuchten. Ze nam zijn eikel tussen haar lippen en zoog er zacht aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *